cursus

Pin it to win it

Kom erachter welke SUPERKRACHT Pinterest kan hebben als lead generator voor jouw bedrijf!

Hoe zou het zijn als jij jouw passie voor Pinterest kan omzetten naar een lead magneet voor jouw business?

Kan jij ook eindeloos verdwalen in de wereld van interieur, mode, fashion en beauty en deze eindeloos pinnen op jouw eigen borden?

Hoe zou het zijn als ik je vertel dat jouw grootste hobby ingezet kan worden tot jouw grootste lead generator?

Pinterest is zoveel meer dan alleen een pretty moodboard. Het is een krachtige zoekmachine en kan zomaar JOUW belangrijkste social platform worden om met jouw ideale klant te gaan connecten!

Stop!

Knik jij op alle bovenstaande vragen fanatiek ja?

Dat dacht ik al..

WELKOM BIJ MIJN UITGEBREIDE EN ZEER WAARDEVOLLE PINTEREST CURSUS

"Pin it to win it"

De cursus voor iedereen die meer wil weten over dit platform. De wereld van Pinterest heeft voor velen van ons nog zoveel onontdekte geheimen, maar dit platform kan zo ontzettend goed ingezet worden en onwijs veel gaan betekenen voor jouw bedrijf.

Het fijne van mijn cursus?

Hoe fijn is dat? Ik deel mijn ervaring en kennis graag met je!

HOE ZIT DE CURSUS IN ELKAAR? WAT KAN JE VERWACHTEN?

Even kennismaken, wat is Pinterest exact?
Ontdek in deze module de do’s en dont’s van Pinterest en leer hoe dit platform net als Google als een zoekmachine werkt.
De basis van een goed Pinterest account
In de module gaan o.a. we in op een privé en zakelijk account, leer ik je hoe een goed Pinterest profiel eruitziet, hoe je mee volgers krijgt en hoe je Pinterest verweeft met je website.
Hoe je jouw Pinterest borden als MAGNEET gaat inzetten
Ik leer je alles over het soort borden, hoe je deze optimaliseert en hoe je jouw juiste doelgroep hier ook mee gaat aantrekken.
Je hebt pins en je hebt “pins”
Waar bestaat een krachtige pin uit? Hoe zorg je ervoor dat jouw pins zo in elkaar zitten dat ze gevonden worden? Wat is de ideale pin zoals Pinterest deze het allerliefst ziet?
Pin it to win it: de strategie
Last but not least! Met welke strategie kan jij straks het beste te werk gaan? Welke strategie werkt het best? Ik leer je hoe jij te werk kan gaan, hoeveel je “moet” pinnen per dag en of je dit zelf gaat doen of via een planningstool!

Ik werk inmiddels al ruim 3 jaar met Dorien samen en ben zeer tevreden.

Wij zijn in 3 jaar ontzettend gegroeid en Dorien stond altijd voor ons klaar om mee te denken en mee te werken aan onze wisselende behoeften. Ze is flexibel, pro-actief en kritisch. Precies datgene wat wij nodig hebben om onze organisatie steeds zichtbaarder te maken.

Naima Amda

Founder Punch! Womens Health Club

Kies voor Pin it to win it

Wanneer je graag via dit platform in contact wil komen bij jouw ideale doelgroep

Wanneer je al van alles geprobeerd hebt maar het nu echt tijd is voor ACTIE en kennis te krijgen van de echte strategie achter Pinterest

Wanneer je snapt dat dit een zeer waardevolle toevoeging is aan de huidige marketingmix voor je bedrijf en je weet dat je hier extra inkomsten mee kan genereren

Wanneer je wil gaan knallen, je kennis wil uitbreiden en Pinterest als een echte MAGNEET voor jouw bedrijf wil gaan inzetten!

Hell yeah! Let's pin it to win it!