cursus

Insta Inside

Alles wat je moet weten om een trouwe community te bouwen op Instagram en je volgers te converteren in klanten!

Bouw een band en converteer jouw volgers naar klanten.

Ben jij actief op Instagram maar blijf je hangen in de “ik doe maar wat modus?”

IS HET TIJD DAT JIJ MET EEN STRATEGIE JOUW ACCOUNT GAAT OPSCHALEN EN DAARDOOR GAAT BOUWEN AAN EEN WAARDEVOLLE GROEP VOLGERS?  

Welkom bij Insta Inside! Met deze cursus ga ik je stap voor stap leren hoe jij jouw Instagram account kan optimaliseren en hoe jij jouw account kan inzetten om jouw ideale doelgroep aan te trekken. Hoe jij, ja jij op jouw eigen authentieke wijze je verhaal kan gaan vertellen om de juiste verbinding te maken.

Wil jij op een natuurlijke manier jouw volgers bereiken? Met vol vertrouwen jouw volgers toespreken op je Stories?

Durf jij je open en kwetsbaar op te stellen? Durf jij echte verhalen te vertellen? “The things that scares us the most” zorgen juist voor verbinding! Want hoe krachtig is het als jouw volgers zich herkennen in de verhalen die jij vertelt? In jouw verhaal?

Herkenning en vertrouwen zijn twee van de factoren die ervoor gaan zorgen dat jij niet gaat werken aan volgers maar gaat bouwen aan een krachtige en geloofwaardige community.

Instagram is geen populariteit platform, laat dat los, focus je niet op volgers maar op het bouwen van jouw community, deze is goud waard!

 

*Wil jij aan de slag?  Grote kans dat deze cursus door jouw werkgever wordt vergoed omdat je bezig bent met de ontwikkeling en uitbreiding van je kennis. Als ondernemer kan je de kosten opvoeren en krijg je natuurlijk de BTW terug.

“Instagram is af en toe een stress factor, je weet niet wanneer je wat moet posten én dat is wel belangrijk, want jouw posts moeten het algoritme verslaan en zoveel mogelijk gezien worden!”

Je bent druk in de ochtendspits, kinderen moeten naar school, of je moet nog douchen. Kortom, je hebt haast. Maar ja, die Insta post he, jouw brein zegt je dat je wat moet plaatsen!

IN ALLE DRUKTE SCROLL JE DOOR JE FOTO’S HEEN, SCAN JE WELKE FOTO PAST IN OPVOLGING VAN JE VORIGE POST. 

Ondertussen ben je 20 minuten verder, foto check? Maar die tekst, welke caption ga je gebruiken? Yaiks! Ik heb haast, ik moet nu posten anders versla ik het algoritme niet. Nee, wacht, wat was ook al weer de perfecte tijd?

Ok, 45 minuten later, een hoop stress een koude kop koffie, maar jouw post staat online. Nu maar wachten op de reacties, de likes en de interactie. Maar he, ik heb in ieder geval weer iets gepost.

Krijg je niet de commitment die je gehoopt had? Dan plaats je vanavond toch nog één foto, wie weet boek je daarmee meer succes.

VANAF VANDAAG IS
DEZE TACTIEK VERLEDEN TIJD!
IK VERTEL JE HIERONDER WAAROM!

Nu voor €37,-

*Wil jij aan de slag? 
Grote kans dat deze cursus door jouw werkgever wordt vergoed omdat je bezig bent met de ontwikkeling en uitbreiding van je kennis. Als ondernemer kan je de kosten opvoeren en krijg je natuurlijk de BTW terug.

HOE ZOU HET ZIJN ALS JE, DOOR GEWOON JEZELF TE ZIJN DE JUISTE KLANTEN KAN AANTREKKEN?

Tuurlijk moet je jouw expert status claimen en ga ik je niet leren hoe je de hele dag content moet delen hoe jouw leven in elkaar zit. Het gaat om de juiste mix van authenciteit, wie ben jij, waar sta jij voor? Hoe ziet jouw leven eruit? Waar kan een volger zich in herkennen en commercie. Want je hebt iets te verkopen, wat je, op de juiste manier kan verweven in je content en kan aanbieden!

Hoe zou het zijn als je?

Jij jouw sales kan gaan realiseren door jezelf te zijn en jouw expertstatus te mixen met jouw prachtige persoonlijkheid?

Laten we beginnen!

ik introduceer
"The Real Deal"

De cursus voor iedereen die sales gedreven is en zijn of haar droomklanten wil aantrekken door dit platform. Leren en implementeren waar en wanneer jij maar wil! Ik geef je een kijkje in mijn creatieve brein en meer dan 10 jaar kennis in de marketing wereld.

IK HELP JOU STRUCTUUR, STRATEGIE, AUTHENCITEIT EN SALES MET ELKAAR VERWEVEN.

Stap voor stap te doorlopen, overzichtelijk, begrijpelijk en makkelijk toe te passen.

Waar wacht je nog op? 

Nu voor €37,-

* Wil jij aan de slag?  Grote kans dat deze cursus door jouw werkgever wordt vergoed omdat je bezig bent met de ontwikkeling en uitbreiding van je kennis. Als ondernemer kan je de kosten opvoeren en krijg je natuurlijk de BTW terug.

HOE ZIT DE CURSUS IN ELKAAR? WAT KAN JE VERWACHTEN?

Terug naar de basis, we gaan samen Instagram écht ontdekken! Zie je basis als een fundering, zodra deze goed staat kan je gaan bouwen aan de rest.
Bepaal je doel en je doelgroep Want wie bereik je als je niet weet wie je moet bereiken? Met iedereen bereik je niemand.
De kracht van een sterke biografie Laat deze als een magneet voor je werken! Let’s leave a good first impression!
Hoe maak je een succesvolle feed? Hoe schrijf je de juiste caption? Hoe zorg je voor interactie? En hoe zorg je ervoor dat jouw teksten zorgen voor verbinding en engagement?
Foto’s, video’s, IG TV, wat gebruik je wanneer? Heel leuk hoor al die opties, maar zullen we even orde in de chaos scheppen en een duidelijk plan maken waar je wanneer wat post?
Welke plan tools kan je het beste gebruiken? Het plannen van je posts hoeft de lol niet weg te halen, het maakt je leven juist makkelijker en geeft vrijheid!
# Nee dat is geen wafel, laten we eens kijken hoe de # kan zorgen voor het aantrekken van de juiste doelgroep
Bedrijf versus prive account De eerste stappen naar optimaliseren zijn inzicht. Hoe analyseer je en welk account werkt voor jou het best?
Adverteren op Instagram Organisch vs betaald, welke optie zet jij in voor jouw business? Na dit hoofdstuk weet jij exact hoe je een converterende ad kan plaatsen.

Dorien ziet binnen no time waar jouw pijnpunten en kansen liggen!

Na een dag marketing bootcamp ging ik naar huis met een concreet, strategisch plan, welke in de praktijk onwijs goed aanslaat! Haar enthousiasme, eindeloze kennis en creativiteit zorgen ervoor dan jij als ondernemer heel anders naar jouw marketing gaat kijken!

Ilhame Darkaoui

Kies voor Insta Inside..

Wanneer je graag je diensten en producten wil promoten op een manier die voor jou natuurlijk voelt bij jouw ideale doelgroep

Wanneer je alle strategieën geprobeerd hebt, diverse cursussen gevolgd hebt maar het nog steeds niet van de grond komt en je het lastig blijft vinden om op de juiste manier jouw verhaal te delen

Wanneer je snapt dat je voor jouw bedrijf aanwezig moet zijn maar dat je nog niet 200% doorhebt hoe je hier ook echt inkomsten mee kan genereren

Wanneer je er klaar mee bent dat elke post voelt als een gigantische pitch en je weet dat er een betere en efficiëntere manier is

BEN JIJ KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN MET JE INSTAGRAM ACCOUNT EN DEZE TE LATEN GROEIEN OP EEN MANIER WAARMEE JE GAAT VERBINDEN EN CONVERTEREN?

Is het antwoord op 1 van onderstaande vragen een ja? Then you’re ready to go!

Je wil een grid maken die past bij jou, die aansluit bij je kern en merkwaarden, JE WIL THE REAL DEAL! en jezelf kunnen zijn! PERFECT HOEFT NIET.

Je bent net begonnen met ondernemen en gaat net starten met Instagram, je weet alleen niet hoe, wie wat, waar en wanneer. Én laten we nou eerlijk zijn? Hoe kan jij nog opboksen tegen al die accounts die al jaren bezig zijn?

Je bent ondernemer, je hebt passie voor je vak je wil van de daken schreeuwen wie je bent en wat je doet, je wil connecten en je wil Instagram verwerven in je marketingmix. Je wil van iets doen naar posts die raken, waar je interactie op krijgt en waar je echt wat mee in beweging kan zetten!

Je wil relaxter omgaan met je Instagram account. Het moet geen dagtaak zijn, je wil jouw Instagram kennis vergroten, jouw account naar next leven brengen maar ook s’avonds op de bank kunnen zitten zonder er continu mee bezig te hoeven zijn!

nU VOOR €37,-

*Wil jij aan de slag?  Grote kans dat deze cursus door jouw werkgever wordt vergoed omdat je bezig bent met de ontwikkeling en uitbreiding van je kennis. Als ondernemer kan je de kosten opvoeren en krijg je natuurlijk de BTW terug.

Laten we niet meer wachten! Ik doe mee!