Instagram groei traject

Wil jij groeien op Instagram maar loop je er continu tegen aan dat je niet weet waar je moet beginnen?

Doe je nu maar wat, zonder strategie en heb je geen idee hoe het wel kan?

Is het vaak een grote frustratie, waardoor je er ontzettend veel tijd aan kwijt bent en je er ook geen plezier meer aan beleeft?’

JE BENT NIET DE ENIGE!

Wil jij meer resultaat gaan behalen, bekendheid creëren en
met jouw ideale klant gaan connecten?

HERKENBAAR?

Je wil heel graag aan de bak én je hebt net even dat extra beetje hulp nodig!

Jij wil....

i got you!

De afgelopen 7 jaar heb ik ontzettend veel ondernemers mogen helpen met het neerzetten van een strategische marketingstrategie en zij zijn 1 voor 1 enorm gaan groeien. Niet onbelangrijk, ze beleven er ook nog eens onzettend veel plezier aan!

HET INSTRAGRAM GROEI TRAJECT SLUIT EXACT AAN BIJ JOU WENSEN. VAN IETS DOEN NAAR EXACT WETEN WAT TE DOEN IN 10 WEKEN.

Klinkt goed toch?

Ik spreek dagelijks ondernemers die zo klaar zijn met de “ik doe maar wat strategie” of ondernemers die ontzettend veel tijd online spenderen maar daar niets of te weinig nog voor terug krijgen. Het kan zo anders zijn, met minder tijd, meer plezier en meer klanten.

In 10 weken tijd gaan wij samen aan de slag met jouw Instagram marketing. Na 10 weken kan jij, vol vertrouwen aan de lopende band pakkende content maken.

Instagram is een ontzettend belangrijk marketingkanaal voor jouw salesfunnel. Waar het eerst enkel draaide om mooie plaatjes is de invulling anno 2021 toch wat anders. Met alleen een mooi plaatje kom je er niet meer. Het totaalplaatje moet kloppen. Denk hierbij aan sterkte foto’s, visuals, infographics, je branding en vooral ook waardevolle content.

Samen doorlopen we stap voor stap deze onderdelen en weet jij straks precies wanneer je wat plaats en welke content zorgt voor groei.

LET OP! DIT IS EEN OP MAAT GEMAAKT TRAJECT!

HOE ZIET HET eruit?

We beginnen met een intake call, tijdens deze meeting inventariseer ik waar je staat, wat je doet, waar je tegen aan loopt en bespreken wij samen jouw persoonlijke doelen. Waar ligt jouw grootste vraag en wat is jouw grootste struikelblok?

Om de week hebben wij samen een meeting waarin we samen kijken waar je staat, hoe het gaat, bespreken we je content en maken we aan de hand van ons strategische plan nieuwe content plannen.

Naast de LIVE sessies ben ik uiteraard bereikbaar en mag je mij de gehele week door vragen stellen via de mail of via de what’s app. Jouw resultaat staat voor mij centraal en ik weet zelf hoe fijn het is om een hulplijn achter de hand te hebben!

Vergeet niet dat je tijdens dit traject en naast onze meetings ik je allerlei opdrachten ga geven waardoor jij direct praktijkervaring op gaat doen en gaat inzien hoe leuk Instagram kan zijn.

Ik kijk er enorm naar uit om met je aan de slag te gaan en samen een mooie groei te gaan realiseren! Hoe fijn zou dat zijn?

Wat haal je eruit...

Na dit traject heb je een ijzersterke strategie waar je mee aan de slag kan

Heb je een ijzerksterke bio waar niemand meer om heen kan

Weet je wat je moet posten, wanneer en waarom

Zit je bomvol motivatie en content ideeën en hoef je je daar niet meer druk over te maken

Heb je een kloppende feed waarmee je doorlopend nieuwe volgers gaat aantrekken

Heb je een goed lopende salesfunnel waar jouw Instagram kanaal onderdeel van is

WAT KOST HET?

De kosten voor het Instagram groei traject zijn €799,- voor 10 weken.

Dit bedrag mag in twee termijnen voldaan worden.

Daarnaast kan je als ondernemer dit traject opvoeren als kosten en is deze aftrekbaar!

Ben jij klaar met maar iets doen en ben jij KLAAR VOOR groei en het aantrekken van jouw ideale klant?

€799,-