DOWNLOAD NU HET gratis E-BOOK

Insta Inside

EN ONTDEK HOE BIJNA AL MIJN VOLGERS KLANT ZIJN

Ben jij klaar om jouw bereik te laten groeien, het algoritme te verslaan en 
in contact te komen met jouw ideale doelgroep?

Wil jij afstand nemen van de “ik doe maar wat strategie”?
Weten welke content je op welk moment in de sales tunnel inzet?
Hoe je jouw ideale volger converteert naar klant? 
Wil jij groeien in kennis, ideale volgers en omzet? 

I GOT YOU!

Afgelopen april werd mijn Instagram account met 15K volgers gehackt, weg, niets meer aan te doen. 

Ik begon opnieuw, minder volgers, maar ik haal er meer klanten en dus omzet uit. 

Tijden veranderen, zo ook het gebruik op Instagram. Waar het voorheen een verzameling was van mooie foto’s en deze beloond werden met volgers + likes draait het anno nu om connecten, verbinden, echte verhalen en het bouwen aan een vertrouwensband.

Virtuele vrienden!
Je hebt geen 10K volgers nodig, het gaat erom dat jouw volgers zich met jou kunnen identificeren, dat je ze snapt, dat je weet waar ze naar op zoek zijn, maar nóg belangrijker, dat elke post die jij plaats, jouw volger bereikt én dat ze daar, iedereen op zijn of haar manier wat uit kunnen halen.

Converteer je volgers naar klanten. Geef ze THE REAL DEAL.

Wat haal je uit mijn E-book?

Én nog een aantal bonus tips!

Waar wacht je nog op? Mijn tips zijn direct toepasbaar! Let’s get started! 

DIRECT NIEUWE KENNIS ONTVANGEN DIE JE TOE KAN PASSEN?

Insta Inside

Je bent al actief op Instagram maar je bent klaar met de “ik doe maar wat” methode.

MAAR HOE? 

Je hebt al verschillende cursussen en webinars gevold maar nergens kreeg je waardevolle content of bruikbare tips, die waren er wel, maar enkel tegen betaling.

In mijn E-book neem ik je mee in de nieuwe wereld van Instagram en vertel ik je alles over verbinden en connecten met jouw ideale doelgroep, daarnaast geef ik je concrete opdrachten die je direct in de praktijk kan brengen.

Geen loze beloftes, ik help je graag in jouw weg naar online succes!

No worries, ik deel je e-mailadres niet met derden en afmelden kan op elk gewenst moment.