Marketing groei traject

Samen gaan wij werken aan een ijzersterke marketing strategie voor jouw bedrijf!

Ben jij zelfstandig ondernemer of ben jij verantwoordelijk voor de marketing bij het bedrijf waar je voor werkt? Ben jij 24/7 bezig met jouw  diensten of product, maar staat de marketing niet zo sterk als je dat zou willen? Ben jij klaar met “iets doen” en ben je klaar om vanaf nu echt te gaan groeien?

Je weet dat je zichtbaar moet zijn, je weet dat marketing belangrijk is, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je wil groeien, je wil zichtbaarheid creëren en plezier beleven in wat je doet.

Je wil een glasheldere strategie hebben en werken met (geautomatiseerde) funnels.

Je wil meer klanten aan trekken en meer omzet gaan draaien.

Je weet dat er veel meer in zit en je bent klaar om nu te investeren en er goed mee aan de slag te gaan.

HERKENBAAR?

Heb je bovenstaande meerdere keren Dan is het tijd voor actie!

Ik spreek dagelijks ondernemers die hun marketing er maar een beetje bij doen...

Ze vinden het tijdrovend en frustrerend. Ze weten dat ze het kunnen aanpakken maar weten niet waar te starten. Na meerdere pogingen stoppen ze ermee en posten ze af en toe eens iets voor “de leuk”. Zo ontzettend zonde!

Als je niet zichtbaar bent, ben je jezelf eigenlijk aan het verstoppen. Als niemand weet wie je bent en wat je doet, hoe weten ze dan dat ze bij jou terecht kunnen voor jouw producten en of diensten?

Nee, een ijzersterke marketingstrategie is echt onmisbaar.

Ga jij verder met aanmodderen en je blijven frustreren dat je er wat aan moet doen? OF Ga jij investeren en ga jij serieus aan de slag om samen een ijzersterke strategie neer te zetten die werkt?

Hoe fijn is het...

VOOR WIE IS HET Geschikt?

Als jij wil groeien in kennis en jouw marketing echt tot een succes wil maken.

Je nog te weinig zichtbaar bent en weinig tot geen klanten binnen haalt d.m.v jouw marketing

Marketing voor jou wil laten werken en dit deels wil automatiseren

Je niet meer dag en nacht wil nadenken over wat werkt.

Je klaar bent met de dagelijkse frustratie en echt wil gaan groeien.

Als je wil weten hoe jouw website, funnels en advertenties samen komen en de fundering vormen voor jouw bedrijf.

Wat gaan we doen?

12 weken lang gaan wij samen aan de slag om jou om te toveren tot een marketing guru. Na deze 12 weken heb jij een ijzersterke strategie staan en weet jij precies wat je moet doen en hoe jij jouw zichtbaarheid en omzet kan laten groeien. Dit traject is op maat gemaakt en je werkt 1:1 met mij samen. Let op deze kennis is niet voor even, maar zal je voor altijd profijt van hebben.

1.

We starten met een GROEI sessie van 1,5 uur. Tijdens deze sessie nemen we de huidige situatie door en gaan we doelen stellen. Waar wil je heen? Wie wil je bereiken en welke omzet zou je graag willen draaien? Aan de hand van jouw input gaan we aan de slag met een strategisch plan en staat jouw fundering. Ik kijk wat jouw kennis is en stem hier het traject op af.

2.

Na de kick off ga je aan de slag, je krijgt van mij wekelijkse opdrachten waar je aan gaat werken en ik kijk van de zijlijn mee hoe jij deze uitvoert. Samen bespreken we de resultaten en de groeipunten. Daarnaast hebben we elke twee weken samen een call van 30 minuten om te kijken welke stappen er zijn gezet en wat het vervolgplan hierop is.

3.

Jouw resultaat staat voorop, dus naast de 2 wekelijkse call ben ik, tussendoor per mail altijd bereikbaar voor jouw vragen. Ik wil niet dat je vast loopt. Heb je een vraag, wil je wat weten of wil je feedback? Ik kijk direct met je mee en zorg ervoor dat jij dagelijks groeit.

4.

Aan het eind van het traject gaan we kijken waar je staat en wat het je heeft opgeleverd. We maken een plan welke stappen jij na dit traject kan nemen en hoe jij, de gemaakte groei kan gaan continueren.

YES, IK WIL GROEIEN!

Wat kun je na het groei traject?

Je weet hoe je marketing VOOR jou kan laten werken, je hebt een strategisch plan waar je vol zelfvertrouwen mee kan gaan werken

Jij kan zelf aan de knoppen draaien en kan zelfstandig aan de slag met je marketing

Jij weet wat jouw doelen zijn en hoe je deze kan gaan behalen

Jij weet wie jouw doelgroep is en hoe je deze gaat bereiken

Jij weet hoe je continu data kan verzamelen

Jij weet hoe jij bezoekers en volgers converteert naar betalende klanten

Wie ben ik?

Als online ondernemer ben ik al meer dan 7 jaar actief en help ik ondernemers met zichtbaarheid, online groei en strategische marketingplannen. Met jaren aan ervaring en kennis van diverse branches weet ik wat wel en niet werkt. Herken ik bedrijven zonder strategie en zie ik direct wie exact weet wat hij of zij aan het doen is. Marketing kan leuk zijn, marketing kan voor je werken en dat GUN ik jou ook. Het hoeft alles behalve frustrerend te zijn.

Ik leer jou hoe jij zelf je marketing kan oppakken. In 12 weken tijd deel ik al mijn kennis met je en kan jij vol zelfvertrouwen aan de slag. De juiste strategie maakt echt het verschil.

Stop met verstoppen, ook jouw bedrijf verdient de spotlight!

yes, ik wil groeien!

IK HELP JE:

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De investering van het groei traject is €2999,- excl BTW. Betaling in 3 termijnen is mogelijk.

Daarnaast is het traject op te voeren als kosten en als ondernemer aftrekbaar.

€2999,-